Предлагам да се измести малко датата за срещата, и всеки който ще дойде 100% дори и срещата да не е в неговия грат да каже, да се види колко хора ще сме евентоално.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Среща на собствениците на 166-ци - 2
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от TaNoПредлагам да се измести малко датата за срещата, и всеки който ще дойде 100% дори и срещата да не е в неговия грат да каже, да се види колко хора ще сме евентоално.Според мен е достатъчно
Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Първоначално публикувано от Огнян АндреевКолеги,и аз съм за София !
Само да го уточним така че,да е удобно за повечето от нас !
Като дата и време! ...
Първоначално публикувано от EMo0oПървоначално публикувано от КокиКакво ще кажете за 21-23 март? Тъкмо ще отпразнуваме астрономическата пролет.Първоначално публикувано от EMo0oАз предлагам датата да е 22.03.08г. някъде около 13:00-14:00ч и остава само мястото да се определи
Comment
-
Първоначално публикувано от КокиКакто казва ЕМо0о, остава само мястото да се определи. Ако се съобразим с резултатите от анкетата, следва да е в София. До 2-3 дни ще дам предложение за конкретно място, където хем да наредим хубавиците, хем да може да седнем на маса да се видим.Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Comment
-
Обаче ако решим да е в София имам по-добра идея: събота, 29 март, за да може колегите от страната (които са половината дотук) да се присъединят И към редовната ни среща в последната неделя на месеца - http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=2291 .
Желанието ми е да се представим като добри домакини и да организираме интересна програма за уикенда, която освен двете срещи може да включва някаква разходка, гонка и др. Няма да е проблем да намерим и подходящ хотел.
Съгласни ли сте да направим такъв Алфа 166-уикенд?
Comment
-
Първоначално публикувано от КокиОбаче ако решим да е в София имам по-добра идея: събота, 29 март, за да може колегите от страната (които са половината дотук) да се присъединят И към редовната ни среща в последната неделя на месеца - http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=2291 .
Желанието ми е да се представим като добри домакини и да организираме интересна програма за уикенда, която освен двете срещи може да включва някаква разходка, гонка и др. Няма да е проблем да намерим и подходящ хотел.
Съгласни ли сте да направим такъв Алфа 166-уикенд?Иначе идеята е страхотна мисля
Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Comment
Comment